Нови филми – Monster Trucks 2017 – Чудовищни камиони

нови филми

 

Нови филми от 2017 само се задават зад ъгъла. Точно този обаче, ще ви хареса.
Защо? Защото е нещо, което не е правено от много отдавна – да се вкара нещо шантаво в киното, да ни накара да се посмеем, някоя готина мацка да видим, различна история от клишетата и други.

[sgmb id=“1″]

Като например, да намериш извънземно (което е напълно непотвърдено) и да го накараш да кара камиона ти, че дори и да го напомпа. Точно такива щуротии ни трябват в киното, нещо което да ни разтърси от стандартните, клиширани нови филми.

Започването на самият трейлър, ни показва как главният герой намира това октоповидно създание. Оказва се, че то е доста приятелски настроено и няма намерение да ни завладее планетата и да ни избие, по-скоро се крие от човеците (защо ли?) и защо да не се завре в един камион?

Вижте също – Novi filmi – Marauders – Мародери 2016

Не знаем, дали мацката спомената по-рано е предишна приятелка на главният герой или не, но определено нещо ще се случи между тях. Това откачено създание, дори си има приятели на тази планета от неговият вид.
Както всички се досещаме, няма начин някой да не иска да си докопа ръцете до това същество (както във всички нови филми от този тип) и да го разпори, за да види как работи. Напълно нормално за човеците.

Разбира се, те няма да позволят да се случи подобно нещо и ще впрегнат няколко камиона и приятели в начинанието си, да спасят тези създания, да ги заведат на тяхната планета или в най-голямото езеро, не се знае още.

Гарантирано, сте се опитали да видите как изглежда създанието, наистина наподобява на октопод но с някаква странна глава и може би с по-малко пипала. Да се надяваме, че след време, ще излезе втори трейлър, които да разкрие повече за историята и най-вече за това създание.

Ако си мислите, че този филм спада към купчината с нови филми, които са прекалено клиширани, можем да ви опровергаем, защото скоро не сме виждали някой от гимназията да кара камион заедно с извънземно в него, което да се държи приятелски и дори да си хванете момиче, точно защото старият ви фермерски камион е тунингован от извънземни. Че коя няма да се качи на такова нещо?

[sgmb id=“1″]