Нови филми – Moana – Моана 2016 Първи трейлър

нови филми

[sgmb id=“1″]

Нови филми от този тип скоро не са правени, но това е на път да се промени. Боговете от Хаваи (или където изобщо се развива действието), са решили да се пробудят и да напомнят за своето съществуване.

Естествено, защо в трейлърите на нови филми да има малко повече информация? Виждаме, че става дума за някакъв свръх човек или божество (нещо като Херкулес) но не разбираме каква е идеята на филмът?

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw’ sm_template=’ism_template_2′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=5 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш още

‘ ism_overlock=’default’ ]

Момичето от друга страна също не може да ни подскаже нищо, защото тя изглежда, че сега е намерила този човек и не знае кои или какво е, затова той се опитва да и разкаже. Добре, тя е попаднала на този остров след корабокрушение или са я зарязали там или изобщо живее там? Нищо не знаем.
Обаче ни харесва това прасе-куче нещо, което седи до нея. В последно време големите филми наистина добавят по някакъв домашен любимец, но дали това е нещо от земята или просто ние не знаем това животно, предстой да разберем.

Вижте също – Kubo and the Two Strings 2016

Дали пък няма да са го направили интересно и да са направили историята така, че момичето да се учи от този здравеняк? Това би било интересно и малко по-заплетено от колкото очакваме. Нови филми или не, много често трейлърите изобщо не ни дават информация за каквато и да било история, как можем ние да очакваме да видим нещо по-различно сега?
Поне знаем, че действието се развива около Хаваи, което ни дава наистина добра предпоставка да си мислим, че филмът ще е наистина интересен. В началото ви казахме, че такива нови филми все по-рядко се правят и имахме предвид, че става дума за тези завладяващи истории, които не са преправени от филм преди 20 години или нещо такова. Просто нещо наистина различно в жанра, нещо интересно и любознателно. Нещо, което наистина да предизвика интерес във всеки зрител. Ще трябва да изчакаме да го видим на големият екран за да разберем.

[sgmb id=“1″]


[/indeed-social-locker]