Нови филми – Lights Out – Изгаси светлините 2016

нови филми

 

Нови филми или нови кошмари? Колко пъти се будите нощем от страх, че в тъмното се спотайва нещо, далеч по-страшно от пони? Този филм, може да ви докара дори по-големи страхове.

 

За тези от вас, които са свикнали на подобни нощни премеждия, това едва ли ще ви изненада, но определено филмът е много добре направен.
От гледна точка на историята, виждали сме нови филми с по-интересни сюжети, дори страшни. Вярно, става дума за призраци и демони, но това изобщо не е оправдание за калпавата история.

Нека да започнем с нея. Момиче, което ще е главната героиня започва да вижда това привидение, което прилича на жена. Не се знае от къде се е появила, какво иска и какво прави посред нощ в апартамента, но определено е плашеща.
Като всеки нормален, дори в нови филми с духове и демони и вие бихте се шашнали, щом я видите.
Това което различава други нови филми от този е, че тук буквално се появява без причина. Не се вижда (поне от трейлъра) дали е била призована от момичето или тя е направила нещо, за да я провокира.

Вижте също – Viral – Популярно 2016 – Филм на ужасите

Дори малкият и брат я вижда. Затова и нещата стават още по-сложни и интересни. Какво наистина би я накарало да се появи?
Странното е, че може да видите в самият трейлър от какво се е появила. Някаква приятелка на майка им, дори може да им разкаже, как е умряла.

Доста зловещо, дори за нови филми. Ако си мислите, че всичко интересно свършва тук – грешите.
След като видяхте голяма част от историята на филмът в трейлъра, сега е време да си зададете въпроса – ами после?

[sgmb id=“1″]

Какво ще се случи, след като знаят защо се е появила тази фигура и че и двамата я виждат? Дори майка им започва да се държи прекалено откачено при новината за Диана. Какво наистина може да се случи след всичко това, как биха се справили с привидението и какво ще стане с майка им, само след като видите филмът.