Нови филми – Kubo and the Two Strings 2016

Kubo and the Two Strings нови филми

Пост-апокалиптични нови филми, още повече от анимацията няма да видите скоро, но това е доста заплетено и сюжетно филмче. Самият трейлър има доста за историята, виждаме началото, но както винаги нищо от краят и прочие.
[sgmb id=“1″]

Самото начало е доста объркващо обаче, някакви хартии летят нагоре, надолу, пустиня ли е това, сняг ли има, не се разбира, на всичко отгоре се появява маймуна или примат или изобщо каквото е, започва да говори че е негов пазител  и прочие, е кажете кое момче няма да се стресне, като му се каже че и родителите му ги няма. Изобщо кой няма да се обърка толкова много, при всичко това.

Явно момчето не е кой знае какво. Син на могъщи родители, нещо като историята на Хари Потър, но в анимационен вариант, който са загинали при обстоятелства, засягащи неговото защитаване от зли сили.

Какви са обаче тези сили, какво искат от него, неща които не знаем от трейлърите на нови филми. Трябва да почакаме за самият филм.
Искате още – Finding Dory | Търсенето на Дори 2016

Изглежда доста обещаващ, ако трябва да сме честни. Интересна история, дори виждаме да се присъединява някакъв бръмбър-войн или нещо подобно, което иска да помогне на Кубо в неговото пътешествие за бронята на баща си.

Все още ни измъчва мисълта – какво общо има хартията с цялата работа? Видяхте, че момчето може да я контролира по някакви причини, но освен това може да превръща останки на кораб отново в цял кораб и други подобни. Има и някаква вълшебна китара, която може да източник или проводник на неговата сила. Всичко е доста относително, но както ви казваме за всички нови филми, най-добре ще е да видим целият филм.

Ако трябва да добавим, изобщо не сме фенове на този тип анимация – тези ъгли и избледнели цветове, но пък историята поне е обещаваща. Компенсация може би за кофти качеството на картината. Много хора биха избрали историята пред качеството на картината, ние също спадаме към тази група.

[sgmb id=“1″]