Нови филми – Kill Your Friends – Убий приятелите си 2016

kill-your-friends02

 

Всички нови филми, започнаха постоянно да поставят тези отзиви в началото, уж от някакви известни списания или компании. Добре де, те като още не са виждали филма, как могат да говорят такива неща, от един трейлър? Колко пъти сте си казвали „ааа, този ще е хубав, защото този и този така ми казаха“ ? Замислете се, че много от филмите които се пускат с такива надписи в началото изобщо не са реални. Това са просто за да им се вдигне рейтинга или дори за рекламна дейност.

[sgmb id=“1″]

Добре, стига с тези глупости, нека да видим този нов филм. Определено става дума за борбата в музикалната индустрия, както и за самият купон, очевидно. Не ви говорим за евтината чалга, а за големите играчи зад и пред океана. Не е казано, къде точно се развива действието на филма, но това по никакъв начин не е свързано с местонахождението. Определено, музикалната индустрия си е жива джунгла и всеки се опитва да оцелее. Колко силно обаче го желаят всички в тези нови филми? Този филм се опитва да покаже, че не сме си и помисляли колко силно трябва да се бориш за да си в тази сфера и какви неща трябва да направиш за да останеш там.
Още в самото начало на трейлъра, започваме да придобиваме идеята, че става дума за нещо подобно на „Вълкът от Уолстрийт“ с тези купони, жени и наркотици, но явно тук е показана и по-далечна, тъмна страна на нещата.
Вижте също – Criminal | Престъпник 2016 Трилър
Всеки един бива уволняван всяка година и на вас не ви се иска да сте сред избраните за това начинание. За да останеш, явно трябва да направиш всичко по силите си, за да се задържиш в този атрактивен начин на живот. Пък и защо ще искаш да го пропускаш, като имаш толкова много?

Какво става обаче, след като убиеш приятелите си? Какво после, на кои да се довериш, какво да правиш след това или изобщо как продължаваш, ще видим когато филмът се появи по кината.

Не забравяйте да споделяте всяка една публикация от бутоните за споделяне на нови филми. Това ни помага много.

СПОДЕЛИ МЕ – [sgmb id=“1″]