Нови филми – The House with a Clock in its Walls

нови филми

 

Тези нови филми с тези километрични имена!

Да, ясно че филмът е правен по книга, която се назовава по същия начин, но това не значи, че целият филм трябва да е толкова дълъг! Добре, стига съм се оплаквал за толкова елементарни неща, да видим за какво става дума във филмът.
Нови филми с още по-нови и чудати истории. Естествено, не съм чел нито книгата, нито съм чувал за нея преди да видя трейлъра, но все пак изглежда обещаващо. Едно момче, отива в тази странна къща, при роднини или изобщо си нямам идея какви и започва да вижда странни неща. Не са духове, спокойно, много по-лошо е. Всичко е обладано, където и да погледнеш нещо се движи или те проследява.

Нови филми със странна история.

Този е точно такъв. За целият трейлър видяхме повече странни същества от колкото история. Това момче при кого отива, на гости ли е, за постоянно ли е, какви са тези двамата, какви са чудовищата, защо къщата има подобни неща в нея, от къде са те и прочее.

Вижте също – I Kill Giants – Аз убивам великани 2018

Толкова много въпроси, а в трейлъра видяхме само движещи се стени. Дори и така, филмът наистина изглежда интересен, увличащ, нещо ново в кино салоните. Да видим само каква, ще се окаже цялата история. Дали момчето е дошло да спре всички тези неща или ще се превърне в поредната жертва?