Нови филми – Anthropoid – Човекоподобна маймуна 2016

нови филми

 

Колко още нови филми, ще трябва да гледаме базирани на истории за някоя от световните войни? Не че на този не изглежда да му се получава, но вече не свършиха ли тези истории, спекулации и измислици?
[sgmb id=“1″]
Добре, имало е проекти, операции, дори много сериозно се вярва, че руснаците са искали да направят супер войници, но това трябва по някое време да спре.
Тази история обаче, не е толкова шантава, колкото изглежда.
Искате да свалите нацистка Германия, към кого се насочвате, за да го направите със замах? Някой от главните. Много от вас, ще предположат Хитлер, но тук тези двама шпиони или дори войници, се борят да убият следващият по-нисък по ранг (не му разбрахме името от записа).

В тези нови филми, може да се спекулира за история, но определено е имало подобни операции. Опитваш се да се избавиш от огромна война, ще се опиташ да направиш всичко възможно.

Вижте също – Disorder – Безредие 2016

Нещата не свършват до тук. Явно тези двамата имат две момичета, които да им помагат по някакъв начин. Оформя се една четворка, в която всеки има роля и поведение и всеки има своите цели. Двамата мъже, които се опитват да се отърват от удара на железният ботуш и момичетата, които играят повече ролята на резерви или помощ – типично за много нови филми. Естествено, няма начин да не пламне любов между някого или вече да има съществуваща такава.

[sgmb id=“1″]

Виждат се и много моменти (както при всички нови филми) в които просто виждаш някакви откъси от сцената, но не можеш да разбереш дали това е в бъдещето на филма или вече е минало. Е тук имаме доста такива. Ако си мислите, че веднага, ще ви стане ясно за какво става дума в този филм, жестоко се бъркате. Ще трябва да се постараете доста добре, да не казваме, че направо трябва да изчакате появата на самият филм. При всички нови филми е така.