Нови филми – 2PAC – All EYEZ ON ME 2016 movie

нови филми

[indeed-social-locker sm_list=’fb,’ sm_template=’ism_template_2′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Сподели статията
за да я прочетеш. Благодарим ти 🙂

‘ ism_overlock=’default’ ]

Дами и господа, нови филми ви представяме първият трейлът на филмът, посветен на 2PAC – 2PAC All EYEZ ON ME. За тези от вас, които не знаят кой е това, става дума за една рап легенда, която беше застреляна на прекалено ранна възраст.

Спекулациите и убиеца на звездата все още не са ясни, но нови филми има и точно този, ще е за 2PAC.
Вече имаше няколко документални, които разказват за него, от къде е, защо и какво е всекидневието му и прочие. Този филм, ще се фокусира повече върху неговото цялостно израстване (или поне ние така си мислим) и за всичките лъжи и измами, които се въртят около хора като него.

[sgmb id=“1″]

Нови филми, можеше да има за някой друг, интересен човек, като например за Ензо Ферари или някой друг, но тази година, явно ще се насладим само на филмът за 2PAC.
От самият трейлър, не може да се каже много, понеже не се и показва много. Виждат се нападения над семейство, предполагаме, че става дума за семейството на 2pac. После го виждаме и него на сцената, а този женски глас, може да е на майка му, предвид думите които произнася.
Ако тези думи, са добавени с малко повече смисъл и малко повече идея, те тогава може и да разкрият нещо повече за самото израстване на рап легендата. Дали е бил подкупван или изтъргуван да се издигне до върха, а след това да бъде застрелян, кои знае.

Вижте също – Into the Forest – В гората 2016

Нови филми с подобни къси трейлъри, едва сега започват да се появяват по екрана, само трябва да изчакаме малко и да видим, какво ще се случи в истинският филм. Дали ще има включвания от близки на 2pac или ще гледаме изцяло филмово шоу. Дали ще има повече информация и за детството му или ще се фокусираме само над годините след 18 и изобщо, след като започва неговата рап кариера. Ще трябва да изчакаме и да разберем.

[sgmb id=“1″]

https://www.youtube.com/watch?v=SqKGIIQE0J4

[/indeed-social-locker]