Нови филми за 2017

Филми 2017 вече започват да се снимат, дори да е 2016 и да има още много време до 2017, определено трябва да си направим малко предварителна подготовка за филмите, които ще излизат догодина. Какви нови филми, ще има обаче?

Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат

660_d0e3ea682e38c9076e92f7b8ef214e97

Филми 2017, ще започнем със следващата част от поредицата за този побъркан пират. Дали изобщо има нещо ново което да покажат тези пирати и този Джак Спароу не умря ли вече?
Няма все още трейлър на филма, но се предполага, че той в момента се снима. Очакваме още бързи кораби и откачени пирати.

[sgmb id=“1″]

Заразно зло 6

 

event_74473

 

Тук определено ми намирисва на опита с филма Терминатор. Нищо интересно, колкото да заснемат някакъв филм или да се опитат да възродят филма. Не очакваме нещо по-различно от зомбита, готината мацка с оръжията и някаква зла корпорация, която се опитва да срине света. Какво ще очакваме тук, още не се знае, тъй като няма трейлър, но определено ще има стари познати от миналото.

 

Междузвездни войни: Епизод VIII

Междузвездни войни Епизод VIII

 

Абсолютна мистерия, какво може да очакваме тук. Не се знае, дали Спилбърг, пак няма да ни побърка, като размени всичките части на филма, понеже това си е една цяла нова история (повече за последната част може да видите ТУК )
Филмът едва сега се снима, трейлъри може да очакваме чак към края на тази година. Дали обаче, ще е толкова изненадващо, толкова шокиращо като предишната част, си остава загадка за сега.

 

Пазители на Галактиката 2

филми 2017

 

Филми 2017, очевидно ще бъде последван и от продължение на този филм – Пазители на Галактиката 2. Както с много други подобни филми, така и тук можем да предскажем какво, ще се случи – ще се появи някой голям злодей, който тероризира светове или вече е превзел достатъчно и от тези създания се очаква да спасят галактиката или друг сценарий – да им се дадат по-големи привилегии и някой да злоупотреби с тях.
Сценарии не толкова много, но все интересни, за да видим как ще се развият нещата, най-вече за любимото ви танцуващо дръвче.

 

Тъмната кула

darktowerlongroad

За тези които обичат да гледат само филми, това заглавие абсолютно нищо не им говори. Но за любителите на книгите, това може да е филмът на 2017, които са чакали. Това е екранна репродукция по книгата на Стивън Кинг. Дори само да сте чували това име, знаете, че този филм определено, ще е ужасяващ и страховит.

Лигата на справедливостта

Лигата на справедливостта

Чакайте малко, това не беше ли анимация? Да, беше и още си е, но явно някой е решил да прави цял филм за това с познатите ни герой. Дали няма да има някакво влияние от последният Батман срещу Супермен, нещо като продължение или допълваща част? Кои знае, това са само предварителни догадки, като още не сме видели трейлър, но от този филм, не очакваме нещо кои знае какво.

Тор: Рагнарок

Тор Рагнарок

[sgmb id=“1″]

Още от името на филма, можем да предположим, че ще стане въпрос за родната земя на Тор, нещо случило се с нея, дали няма да е завладяна или вече разрушена от нашественик и прочие. Предполагаме, че ще става дума до огромна степен за родната земя на Тор, но може да се включи и неговата землянска приятелка.

Kong: Skull Island

Kong-vs-T-rex-copy1

Много пъти сте чували, кои ли ще спечели, ако Кинг Конг и някое огромно влечуго, Годзила или дори динозавър се сбият. Това според нас, ще е филм посветен точно на това. Защо пък Кинг Конг не попадне в острова на Джурасик парк? Не е невъзможно, но определно, ще има меле между огромни.
Още филми 2017 съвсем скоро.