Нови филми – 12 Feet Deep – 12 метра дълбочина – 2017

нови филми 2017

 

Още нови филми с нисък бюджет?

Добре, ще ни попитате „От къде знаем, че е нисък?“ – Веднага ви отговаряме – цветовете на камерите, действията, малко ефекти, едно място или най-много три, малко участници. Доста евтина комбинация, но понякога тези филми се превръщат в достатъчно интересни за да съберат аудиторията. Въпросът е, какво толкова интересно може да се види в подобни нови филми?

Замислете се – виждате само две момичета, един басейн и литри и литри вода. Един убиец иска да ги удави – защо, как и кога е въпросът.

Повече ниско бюджетни нови филми?

Не че е нещо ново, просто започнаха да изчезват малко по малко. Не са толкова популярни, не са толкова интересни. В най-добрият случай, те са тестовете на бъдещи режисьори. Но какво има в този филм?

Вижте също – Murder on the Orient Express – Убиец на Ориен Експрес

Две момичета, които спортуват плуване биват заклещени в басейн, които тъкмо е затворил. Как са успели да се заключат там, да не видят че затварят и още, това си е като на филм. Имат малко въздух, което е добре, дори отвор от където да могат да дишат. Добре, ще си кажете – ама защо не стоят просто на повърхността на водата и ще изкарат до сутринта? – и ние това се питахме, докато не видяхме, че някой има желание да ги удави. Изглежда господин в костюм, не можем да кажем, че е човек на ужаса или нещо такова, но вероятно е някой, на когото не са му платили да плуват. Може уредника на басейна да е. Колкото и въпроси да задаваме, отговори няма да получим, докато не видим целият филм.