Живите мъртви с трета част от сезон 11 по FOX

– The Walking Dead _ Season 11 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Последните осем епизода на сериала ще бъдат излъчвани премиерно по FOX от 03.10.

 

Тази есен премиерно по FOX от 03.10. ще се излъчват финалните осем епизода от хитовия сериал „Живите мъртви“ в сезон 11 част 3.

Официален трейлър: https://youtu.be/gty2QrzU6Kc

След потискащото нашествие на скакалците, още по-голямо изпитание се стоварва върху отделните членове на всяка от групите. С издигнати знамена на Общността в Хилтоп, Александрия и Оушънсайд, няма време за изготвяне на планове и стратегии за тези, които са на път. Това е една надпревара с времето, борба за оцеляване и спасяване на онези, които все още живеят в Общността, преди Хорнсби да изпълни своето отмъщение.

В Общността статията на Кони предизвиква по-голям хаос от планираното. Разкриването на корупцията на Милтън, с надеждата да се създаде по-добър, по-справедлив свят, може вместо това да изложи всички на риск. Заради огромния дълг, който са натрупали групата от герои, и липсата на алтернативно място за живеене, напускането на това място никога не е било опция за тях. Но ако следващият им ход се провали, оставането също няма да е опция. Това, което смятат да предприемат, само ще привлече нови опасности с тежки последици. Часовникът тиктака и за героите ни в Общността.

Всяка от групите продължава да попада в неконтролируеми ситуации и заплахи дебнат зад всеки ъгъл, както мъртви, така и живи. Напрежението ескалира с наближаването на деня на разплата за всички. Дали индивидуалните им преживявания ще ги обединят, или ще ги разединят завинаги? Борбата за бъдещето продължава да се разпалва и от зловещата популация на бродещи. Не всички ще оцелеят, но за някои живите мъртви продължават да живеят…