Novi filmi – Star Trek Beyond – Стар Трек Отвъд 2016

Star Trek Beyond нови филми

 

В нови филми, ние не сме големи фенове на този филм. Дори не смятаме, че в България, той има голяма популярност. Малко опростен, нищо кои знае какво, това си е нали изцяло наше мнение, но просто никога не видяхме нещо интересно в някоя от сериите.

Явно нова такава обаче се задава. Следваща версия на novi filmi за Star Trek или дори цяла поредица може да се появи по големите екрани. Както вече ви казахме обаче, това за нас е доста безинтересен филм и предполагаме е нещо подобно на „Междузвездни войни“ или някакъв опит да направят сериал от него. Дали на вас ви харесва или не, е изцяло ваш избор.

[sgmb id=“1″]

Дори в този трейлър може да видите, как сцените и историята е доста подобна на предишните – отива се в някакъв свят и стават някакви поразии и бели от които после едва се измъкват. Това е! Дали ще има някакъв злодей, дали на кораба ще му падне колелото или ще спука гума, все нещо ще се случи, което се е случвало преди. Само на нас ли ни се струва така?

Дори и така да е, трейлъра изглежда, че показва точно това, което ви описахме – преразказване на една и съща история. Дали няма да има нещо по-интересно този път?

Вижте също – London Has Fallen | Лондон падна