Нови филми – Criminal | Престъпник 2016 Трилър

Novi filmi с терористи има всяка година. Защо тази да е по-различна?
ЦРУ и ФБР са събрани тук за да си сътрудничат или да се съревновават, в това – кои ще намери пръв информацията, която е скрита в главата на този човек!

[sgmb id=“1″]

Не става, като го убият, защото така, ще изтрият важната информация която се крие в главата му. Правителството обаче, не е единственото, което търси тази информация. По петите му са наемници, които ще направят всичко, за да се докопат до тази информация, което естествено води до класически каскади, преследвания и автомобилни превъртания.

С всичко това казано, този филм, малко не ви ли звучи прекалено банален? Всичко което казахме до тук, сме го виждали в много нови филми и едва ли, ще е голяма разлика с нещо от изминалите години. Само това, което прави по-голямо впечатление е, че става дума за някаква програма за защита на информацията или изобщо програма за супер войници, нещо такова.
Вижте също – Triple 9 | Тройната деветка

От там нататък обаче, не става нищо по-ясно, дали Рейнолдс е престъпник или спасител. Каква информация се крие в неговата глава, какво са се опитали да скрият, от кого, какво съдържа тайната информация и други подробности, вероятно като видим филмът.
В нови филми от сега можем да предположим, че ще е някакво слабо копие на Мисията невъзможна, защото като забележите ефектите при трейлъра, които не са изобщо нищо, кои знае какво, може да си направите сметката, колко смислен и хубав, ще е този филм.