Нови Филми – Smallfoot – Малката стъпка – 2018 Анимация

novi filmi 2018

 

Нови филми с голямата стъпка?

Не, това беше друг филм. В този тук ще видим Иети – снежният човек. Филмът, обещавам ви, ще ви хареса още със самото си започване. Комедията ви очаква, както и непознато семейство или цяло племе (може и да са стадо) от Иетита. Колко ли ще се учудят, когато видят един човек?

Изцяло нови представи с нови филми.

Точно това, ще се получи тук. Човекът, които винаги се е съмнявал и дори търсил съществуването на подобни мистични същества, най-накрая намира едно от тях. Изплашен, шокиран побягва назад за да се спаси. Но какво ли минава през ума на Иети? Да не си мисли, че на него му е много лесно? Че това, че е видял толкова странен вид не му е направил впечатление? Всички Иетита от стадото са напълно изплашени, защото за тях това е най-страшното животно, което са виждали (да беше само за тях).

Вижте също – Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – 2017

Нови филми определено се опитват, да ни показват света от друга гледна точка, като този например. За съжаление, това е само тийзър на филма и не можем да кажем много повече за него. Само някакви догатки. Дали ще има следваща среща, дали това главно Иети няма да се озове в света на хората и колко ли очарован, ще остане от него? Може филмът да е свързан с някакъв празник или лятото, но щом Иети е в него, все ще се намери нещо интересно.