Novi Filmi – Final Girl | Последното момиче 2016

CEG10015234_FinalGirl_XBox1920x1080

 

Novi filmi в гората? Да, това е следващото предложение, което ще се развие в горска обстановка, с няколко луди, които носят брадви и бягат да убиват момичета.

[sgmb id=“1″]

Очевидно историята започва с четири момчета, които са уникална комбина и обичат да убиват невинни момичета в гората по неразбираеми причини (поне според трейлъра) или по наши догадки – за забавление.
Всеки от тях си има своя персонален характери, всеки има своя роля в бандата и всеки играе в горската игра.
Намират непознато момиче и след като спечелят до някаква степен нейното доверие, я водят в гората на игра, в която те я преследват с брадва.

Novi filmi това е за момчешката част. Никои от тях не знае обаче, че има едно момиче, едно последно момиче, преди тяхната глупава игра да приключи завинаги. Още от малка, тренирана да бъде войник и да оцелява на всяка цена, малката, руса красавица, на име Вероника, която изглежда дори да е назначена за тази задача. Естествено, момчетата не подозират нищо и веднага налапват въдицата, като не подозират за възможностите на момичето. Тя е корава, тренирана, не се предава, има по-голямо самочувствие от всички взети заедно и определено няма никакво намерение да умира.
Вижте също – The Witch | Вещицата 2016 Филм на ужасите

Всичко върви по план, водят момичето в гората и тяхната игра на преследване започва. Това което не знаят обаче, е че този път не те ще са преследващите, а плячката. Дали ще избие всички до крак или ще си запази един за трофей?