Novi filmi – The Driftless Area – Трейлър 2016

The Driftless Area novi filmi

 

Novi filmi от жанра на драмата тази година, ще има, но подобно нещо, просто ще е само едно. За какво става дума. Ако следите правилно и внимателно трейлъра, ще видите какви щуротии се правят там. Още в началото, Пиер, които така сладко падна в един кладенец, че няма по-добре на къде, беше спасен от момиче. Хубаво момиче и като всеки нормален мъж, той се влюбва в нея.

[sgmb id=“1″]

Добре, всичко хубаво до тук, обаче веднага започваме да си задаваме въпросите – какво прави той там и как успя да улучи кладенеца? След това – какво прави Стела там (момичето) насред пущинака и защо е сама, къде са близките и.

Още преди да успеете да си зададете всички тези въпроси, отговора изниква – тя е дух. Е от това по-шантаво накъде? Чакайте, още не сте видели нищо.
Освен, че е дух, чието тяло е изгоряло в пожар вкъщи, докато е спяла, този дух изглежда доста реалистичен (не с бял чаршаф на главата) и дори има желание към Пиер – да му помогне да намери извършителите на палежа.Novi filmi или стари, да се влюбиш в дух, които да те помоли да намериш убиеца, не е като да не сме виждали, но дори и това не е кулминацията на филма. След като се залавя с трескавото търсене в околията, да намери извършителя или извършителите, Пиер открива, че те изобщо не са дребни рибки, които са запалили нещо за разнообразие, а става дума за сериозна банда бандити, с оръжия, пари и прочие. Е ако това не е шантава драма, не знам какво друго може да е.
Вижте също – A Date with Miss Fortune – Среща с госпожица богатство

Когато си влюбен и те помолят нещо, нямаш много място да бягаш, да не кажем никакво и естествено, Пиер се впуска стремглаво да помогне на новата си любов, но всички се досещате, какъв въпрос го мъчи – ами като го намери какво ще стане със Стела? Ще изчезне ли тя в отвъдното, ще я види ли отново, какво ще се случи с него и дали ще може да намери друга като нея, ще разберем, само когато гледаме един от тези Novi filmi.

Ако статията ви е харесала, моля споделете. Благодарим ви 🙂

[sgmb id=“1″]