Трикове за успешно прогнозиране на мачове  

 

Евро 2020 е в разгара си и почти всички хора на Стария континент следят с интерес ежедневните мачове. По-голямата част от тях правят и залози, тъй като това начинание е не само изключително забавно – то може да доведе и до големи печалби.

Ето съветите на Winbet за успешно прогнозиране на футболните срещи.

Прекарайте качествено време в търсене

Понякога запалянковците правят избор от който и да е уебсайт за хазарт. Но това може също да развали изживяването ви, тъй като е възможно избраният от вас уебсайт да не отговаря на вашите нужди. Понякога начинаещ може да стане плячка на неоторизирани платформи за залози, а това може да доведе до много големи загуби.

Ето защо е необходимо да се направи задълбочено проучване на уебсайта, на който сте решили да извършвате залози. Вижте отзивите в интернет, тъй като те могат да ви дадат автентична информация за плюсовете и минусите на оператора. Проверете също така за лицензи и останалите документи, изисквани от българското законодателство за целта.

Фокусирайте се върху качествените залози, а не върху количеството

Умните хора правят само качествени залози, вместо да трупат огромни количества всеки ден. Това обикновено води след себе си доста разочарование.

Трябва да разберете, че няма състезание за най-голям брой залози. Най-ценните неща са редовността, ефективността и надеждността, когато става въпрос за прогнози за резултата от футболните мачове.

Статистика

Преди да правите каквито и да било прогнози, е важно да проучите статистическите данни на различните лиги. Не можете просто да разчитате на късмета си, докато вземате такива решения. Трябва да сте по-практични. За това е добре да се съсредоточите не само върху победи и загубени мачове, но и върху головете, отбелязани от отбора, и текущата му форма.

Отделно от това, проверете броя на корнерите, които отборът получава, броят на жълтите и червените картони, средното притежание на топката и други.

Тези малки подробности имат висока стойност за вас, така че трябва да анализирате това, докато изучавате статистическите данни.

Проверете съставите на отборите

Всеки залагащ трябва да разполага с пълна информация за играчи, които са излезли в отпуск, за да играят национални мачове или пък за контузени играчи. Отборните спортисти, на които залагате, до голяма степен оказват влияние върху прогнозите, които правите прогноза за резултата от мача.

Домакинство

Въпреки факта, че в съвременния футбол ефектът на родния терен вече не е толкова силно „оръжие“, както преди, този фактор продължава да играе важна роля в прогнозирането.

С изключение на мачове с ясни фаворити, домакините са най-често предпочитани при залозите. С домакинство мачовете се улесняват от познатото поле, отсъствието на умора след пътуването, както и мощната подкрепа на феновете. Освен това, колкото и да е тъжно, в много лиги от ниско ниво съдиите могат да симпатизират на домакините (такива залагания не се препоръчват от букмейкърите).

Научете повече за атмосферата на клуба

Това е жизненоважен елемент, който трябва да вземете предвид, ако искате да имате точни футболни прогнози. Неща като липса на екипен дух и така нататък може да доведат до лоши резултати.

Ако треньорът и играчите не се разбират добре, то дори и най-скъпият клуб не може да даде всичко от себе си. Ако се интересувате от хазарт, тогава трябва да имате всички факти за различни конфликти в екипа на една ръка разстояние. Бързото търсене в Google може да ви даде много информация по този въпрос.

Разберете кой ще бъде съдия на мача

Известно е, че някои съдии са главните герои на състезанията, които се провеждат под техен контрол. Понякога техните преценки могат да повлияят на резултатите, така че не забравяйте да проверите името на съдията и да прочетете биографията му.

Спазвайки всички тези стъпки, то залозите ви имат много по-голям шанс да са успешни и да ви донесат големи печалби.