Нови филми – Zootopia | Зоотопия 2016

zootopia2

 

Много нови филми идват на показ през 2016 година, но този вероятно, ще е най-сладкият. Само вижте колко е сладко това зайче. Да не се отплесваме от темата обаче.
Това зайче, явно има огромната мечта да стане велик полицай и затова се насочва към този град – Zootopia.
От трейлърите може да предположим, че то идва от някое малко място и винаги е искало да се прочуе на като известен полицай.

[sgmb id=“1″]

В това няма нищо лошо, само че зайчето нито има физическата сила за нещо грандиозно, нито изглежда заплашително да всява страх и ужас – то е просто едно зайче, на което му се дава количка с която да ходи да поставя пътни конуси.

Това зайче, въпреки размера си има повече кураж и желание да успее от много други герой във филма.
То няма да се предаде, докато не стане най-доброто ченге в Zootopia.
Както във приказките обаче, тук също има и лисица. Знаете, старите, народни приказки в които се разправя за лисицата, заека и всички горски животни.

Вижте също – Аватар 2 – продължението на хитовия филм

Е представете си, че тези нови филми и по-точно Zootopia, са направени  след като всички животни са излезли от гората и вече са на човешко ниво. Имат автомобили, задължения и прочие.

Подгответе се за изключително много смях с това зайче и този лиско, които определено е вътрешен човек в града, защото изглежда знае много повече от колкото трябва, защото води нашето малко зайче навсякъде из града.

Дали зайчето, ще успее да сбъдне мечтата си, дали ще може да се издигне сред колегите си и да им покаже, че то  най-добрият полицай раждал се някога. Дали някой няма да го спре преди да постигне целта си или ще трябва да се срещне с най-големият злодей и най-големите трудности (като това да чака в бюрото с ленивците), ще разберете само като гледате филмът. Нови филми ви пожелава приятно гледане.

zootopia bg audio

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZEYNatVqZeY&ebc=ANyPxKqM5teSQ7ibeQkcY1No2uBI_yh0DazcV7J50X6wMtxwEMDBfcI19IWj3k2CU8OrDlUaBIs-estcgh7DpTb-d0D8Vp_GBg

https://www.youtube.com/watch?v=G6khdq4Of1s