Нови филми – Yoga Hosers – ѝога панталони 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]
[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,’ sm_template=’ism_template_2′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=3 sm_d_text=’

Share
To Read

‘ ism_overlock=’default’ ]

Откачени нови филми? Защо не, продължаваме. Наистина, това е едва ли не най-сбърканият трейлър за тази година. Какво изобщо видяхме, какво гледахме, не знам!

Поне заглавието е малко точно, защото има и малко ѝога в целият филм. Става дума за децата, които в днешно време спят пред телефоните и изобщо си нямат на идея за света извън смартфона им. Не че и възрастни няма такива, но децата са най-пристрастени. Тези двете например явно имат проблеми в училище, защото родителите им решават да им дадат урок по тази причина – типично за родителите във всички нови филми.

Не можем да разберем, дали тези двете са сестри или просто приятелки, но определено стоят прекалено много пред телефоните

За гаджета – има две момчета, обаче тяхната роля каква е, защо са там и какви са изобщо – идея никаква. Както вече ви казахме, нищо не се разбира от този трейлър. То и на други нови филми трейлърите не са нищо разкриващо, ама този просто разбива класацията.

Вижте също – Bad Moms – Лоши майки 2016

Ами тези малки войници? От къде пък се взеха тия? Някакви малки хитлерчета, които са и доста пухкави, още повече че са и пълни с някакви странни стърготини. Дали не са някаква проекция на болните мозъци на тези двете? Защо идва и полицията? Толкова много въпроси, а този трейлър става още по объркан и объркан. Момичетата явно имат проблеми в училище, вкъщи и в работата, тези двете нормален живот живеят ли или това предстои във всички нови филми?

Категорично можем да отпишем този филм от премиера в нашето кино, защото просто нищо не му се разбира, дори не сме много сигурни, че става дума за комедия. Оставяме на вас да решите съдбата на този ужас или каквото е там. Нови филми с подобни жанрови смесици е по-добре да няма, че само хабят излишна лента.

Споделете публикацията за да достигне повече хора. Благодарим ви 🙂

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]