Нови филми – Wonder Woman – Жената чудо 2017

нови филми

 

Нови филми или нови герой от комиксите? Това следва да видим през идващата 2017 година.

 

Много нови филми вече са записани за тогава, това е следващият. Въпреки всичко обаче, колкото и да ви се струва странно, този изглежда да е доста интересен. Добра история, готини ефекти, жена с „броня“.
Дори можем да ви разкажем малко за историята.

Още в началото може да се намекне за какво става дума. Всички сте чували за амазонките. Племе създадено само от жени. Не знаем историята в детайли, но тук става дума за Зевс и като вземем под внимание факта на бойните им умения, нещата стават доста сериозни.

Вижте също – Skiptrace – Пропусни следата – Джеки Чан 2016

Въпросният войник попада на този остров (очевидно свален от самолет) и среща тази жена, която дори не е срещала мъж. Мястото на което го води прави впечатление с масивните си постройки. Може би храм или нещо подобно.

Интересно е как другите жени допускат да има мъж в селото. Как го възприема главната? Стига толкова въпроси, да продължим нататък.
Сега трябва да започнем да си задаваме въпроса – защо жената чудо тръгна с този пилот? Не си личи да са прекалено близки (за разлика от много други нови филми) или да имат някаква специална връзка помежду си.
Трябва да има някаква причина тя да тръгне с него, но това ще видим само като изгледаме филмът.

Ще видим също и война. Не се знае коя, понеже не се посочва никъде година. Да видим какво ще е нейното мнение за включването и в нея. Друго интересно решение, ще се окаже обличането на костюма и кога точно се оказа наемен убиец?

[sgmb id=“1″]

Дали тя и сестрите и имат общ враг или просто приема поръчки за прехрана? Това наистина, ще се окаже много интересен филм, защото беше време да се вкарат малко повече герой на сцената на отмъстителите. Сега си представете как всеки герой, ще има по няколко филма с продължение. Това дава на режисьорите поне още 10 филма до около 2020 година.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2Q_1sRmAwJY