Нови филми – Wonder – Чудо – Драма за дете с пластична операция.

Колкото и странно да ви звучи заглавието, такива нови филми има!

Никога не се знае какво може да ти предложи живота! За някой, той предлага варианти и възможности още в началото или в по-нататъшен стадии, но за други, те биват покосени от съдбата още в началото. Като това момче например, което поради ред причини е трябвало да издържи 27 операции. Не му е било лесно, защото постоянно е ходило с шлем, за да не му се подиграват.Във всички нови филми трябва да бъдеш различен!

Това не е задължително, но явно така се получава в тази история. Момчето, чиято причина за това лице не ни е ясна е претърпяло 27 операции за да живее. Какво се е случило не знаем, но е на път да разберем какво, ще се случи от тук нататък, когато трябва да смени училището. Явно до момента не е имало проблеми, но сега ще премине в 5-ти клас, а там никой не ходи с маски!

Нови филми от такова естество са рядкост. Вместо старите сценарии – децата да му се подиграват постоянно и само едно хлапе да го защитава (понякога и с тъжен край), тук има няколко деца. Тези деца искат да му бъдат приятели, защото явно разбират, че не му е приятно постоянно някой да му се присмива. Наистина интересен филм за начина ни на общуване към различните.

Вижте също –  Megan Leavey – Меган Леави – 2017 драма

Едва ли хората са искали да приличат на това което са и искат да им се подиграват за това. Още повече да трябва да живеят отчужден живот заради лицето си. Филмът може да помогне на някого да осъзнае, че видът не е всичко и че хората също не се чувстват удобно с подобни проблеми. Това, че те са различни, не означава, че трябва да им се присмиваме, още повече ако това са деца!