Нови филми – Wind River – Ветровита река 2017 Трилър

нови филми

 

Готови ли сте за малко студени нови филми?

О, да. Ако обичате трилъра в нищото, преследвания в замръзналата земя, неразкрито убийство и малко екшън, това е вашето заглавие. Определено нещо интересно, различно и не толкова предвидимо. За тези от вас, които са редовни посетители на сайта (благодаря ви!), ще се сетят, че много нови филми имат един и същи сюжет. Този тук обаче се очертава, да е малко по-различен.

Нови филми и нови убийства в тях?

Е то това няма как да го изместим. Все пак, какво ще видим в това заглавие? Ледената пустош, където има толкова малко хора, че всеки знае и дори едно убийство може да обвини всеки жител. Буквално да ги попиташ – защо избрахте да живеете тук? Да не би бялата природа да ви харесва? Да не се отделяме от темата. Убито е момиче, което си личи че не е от тези, които се предават без бой. В такава ситуация няма как да нямаме и едно лошо ченге, което държи всичко под контрол, познава всеки и всичко и знае къде да отиде за да намери виновника.

Вижте също – Rememory – Презапомняне – 2017 Трилър

Да, но това още не сме го видели в много нови филми. Ще трябва да изчакаме да видим целият филм, за да разберем точно какво ще се окаже. На помощ обаче идва млада разследваща от FBI. Какво може пък те да търсят насред нищото? Дали момичето не е било познато на някого от там? Роднина може би? Не се знае, това са само догадки и ще трябва да почакаме докато ги отгатнем.