Нови филми – When We First Met – Когато се запознахме за първи път

нови филми

 

Нови филми с връщане назад във времето?

Готови ли сте за още подобни заглавия? Следващото, ще е от типа на любовна комедия. Актьорите изглеждат добре подбрани, но това, което ще се случи в целия филм, ще ви хареса. Определено е комедия, която трябва да се види. Момче, което харесва момиче и има шанс да са нещо повече от приятели е прекалено закъснял. Закъснял с около 3 години. Но какво може да стане, ако намери машина на времето?

Нови филми и пияни пътешественици.

Момче се запознава с момиче на купон, говорят си и изглежда се разбират доста добре. Момчето започва да я харесва и прочее, но когато дойде решителният момент, тя го вкарва в приятелската зона. Шансовете му са нищожни и след три години, тя обявява, че ще се жени. Изключително разочарование, дори за нови филми. Когато се напива от мъка обаче, младежът отива в същата кабинка за снимки в която са били и те на своята първа среща и разбира, че тя е машина на времето.

Вижте също – Killing Hasselhoff – Да убиеш Хаселхоф 2017

Да оправим грешката тогава? Да, но няма да е толкова лесно. Съдбата явно не обича да и се мешат в нещата и няма да му позволи толкова лесно да оправи положението. Ще му трябват доста опити, преди да стигне до момичето което харесва, ако изобщо стигне до нея!