Нови филми – War for the planet of apes – 2017 Фантастика

нови филми

 

Още нови филми за планетата на маймуните? Очаквайте през 2017.

Малко неочаквано ще се появи този филм. Виждаме, че за 2017 ще има много нови филми, които са римейкове или продължения (много малко е количеството на различните филми), но този е напълно неочакван.

Искаме само да изясним първо, че ние не сме гледали първият филм. Просто нещо историята не ни грабва и няма смисъл да си губим времето. Кои да предположи обаче, че може да има продължение на филмът!

Дори и да не гледаме някой нови филми, можем да ви дадем оценка.

Това вероятно е единственият трейлър, които показва и разказва какво се е случило преди и какво ще се случи.

Война, последен залп, последен отпор, които спечели – печели земята.
След последната война, не ни е много ясно какво се е случило – говорителят казва, че са се примирили и показали милост. Как обаче са заживели човеци и примати? Това на нас не ни е ясно. Както и да е било, хората явно имат намерението да си вземат планетата.
Предполагаме, че се предвождат от този бръснещ се генерал, вероятно той има някакво виждане за света, че два вида не могат да живеят в мир и спокойствие и решава да заличи приматите.

Добре, до тук не е нещо което да не буди впечатление. Два земни вида, като се споменава, че шимпанзетата са създадени с помощ от човеците. Как обаче шимпанзетата мислят да се защитават? Виждате сами в трейлъра, че човеците атакуват с автомати, вероятно имат и много повече в арсенала си. Какво обаче имат шимпанзетата? Видяхме едни пръчки, копия, лъкове и от време на време някое огнестрелно оръжие, което няма начин да не са взели от убит войник.

Вижте също – The Mummy – Мумията 2017 Том Круз

След всичко казано, буквално да се запиташ – как ще се защитават шимпанзетата? Какви оръжия и каква отбрана имат те, че да могат да се противопоставят на човеците?

Историята е добра, но наистина филмът е прекалено неочакван. Имаме идеята, че може би ще видим и трета част, включваща в заглавието си нещо свързано с бунт. Дали?