Нови филми – War Dogs – Военни кучета 2016

нови филми War Dogs

 

Нови филми за оръжие не е имало скоро, пък и с тези войни които гледаме навсякъде, беше време да излезе нещо по темата. Дали това няма да е точно това от което се нуждаем?

[sgmb id=“1″]

Двама младежи, под 30 години получават солиден договор от пентагона за оръжия. Защо? Защото могат да ги продават. Тези двамата някак си са успели да направят толкова милиони и то от продажбата на оръжие, без дори да стъпват на бойното поле. Как изобщо става? Естествено във нито един трейлър от нови филми няма да видите какво е основното действие на филмът, така че трябва да го гледате.

След като вече са сключили изключително солиден договор, е време да го похарчат по най-откаченият начин – коли,жени и дрога. Нищо ново, то във всички нови филми така се купонясва.

Както на много от вас ви е дошло на ум, сега след като имат толкова много пари, започват да се главозамайват и да не мислят какви глупости правят, докато те самите не се озоват в някоя глупост. Преминават през най-опасните терени, чудат се как да се забъркат в неприятности най-вече.

Вижте също –Ben Hur – Бен Хур 2016

Как обаче, след като правите толкова много пари ви хрумва да започнете сами да пренасяте стоката? Не ви се плаща за превоз или? Точно това правят тези двамата и от там започват глупостите и проблемите им. Както във всички нови филми и тук трябва да има някаква развръзка.

Не знаем обаче какво, ще се случи по-нататък. Дали ще загубят всичките си пари, дали няма и да ги застрелят по някаква причина и прочие. Може още много неща да се случат, но какво точно, ето това е въпроса.

Само си представете, да имате толкова много пари и накрая да направите някаква пълна глупост, че да ги загубите всичките или даже и да пострадате, да не говорим за нещо повече. Какво бихте направили вие?

Благодарим ви за прочита, споделете статията, за да и се порадват повече хора.