Нови филми – USS Indianapolis: Men of Courage 2016

нови филми

 

Най-объркващият трейлър на всички нови филми до сега.

[sgmb id=“1″]

Защо объркващ? Защото наистина нищо не се разбира! Започваме с една история, свършваме с трета, изобщо доста сложен филм. Предполага се да е по истински случай, но дали има изобщо нещо общо, ще разберем като го видим.

В началото на филмът, става дума за някаква строго секретна пратка или дори атомна бомба, която трябва да бъде пренесена с въпросният USS Indianapolis. Условията са доста жестоки, ще трябва да пазят пратката да не попадне в чужди ръце дори с тези големи оръдия. Нови филми на вода, не са излизали скоро. Определено става интересно със подводницата, която унищожава кораба. Тук нещата вече започват да взимат своят обрат.

След като корабът е разбит и потопен, останалите от екипажът се опитват да оцелеят на няколко спасителни пояса.

Още тук започват въпросите – защо никой не ги търси, защо никой не търси товарът и дали някой има желание да ги намери?

Вижте също – The Edge of Seventeen – На ръба на 17
Сами разбирате, че в морето няма какво да се яда на повърхността, затова те са принудени да гладуват, докато някой не дойде да ги спаси. В морето обаче има всякакви същества, дори акули. Нови филми, където моряците се пренасят в жертва на акулите не сме виждали, но този тук го прави. Дали е за да избави екипажът си от неговото хленчене и бавно умиране или за да отдръпне акулите? Каквото и да прави с какъвто и да било замисъл, то определено привлича акулите. Те явно виждат месото по водата и започват да нападат.
В тези нови филми, сюжета не винаги е толкова заплетен, но точно в този направо не се разбира. Моряците биват спасени от някакъв самолет, които не се знае от къде е и какво търси, дали изобщо търси тях? След няколко дни в морето (не знаем колко точно) те най-после са спасени и ги водят на съд. За какво? Да не би да са потопили сами корабът си? Да са скрили ценният товар? Както ви казахме, много объркан филм.

[sgmb id=“1″]

Няма много нови филми с такива обрати в историята, но още не сме видели целият филм, за да разберем с точност за какво става дума.