Нови филми – Upgrade – Подобрение – 2018 – Фантастика

нови филми

 

Нови филми с подобрени хора?

Точно това ни чака с това заглавие – един подобрен човек, които търси отмъщение за жена си. Не се разбират напълно обстоятелствата естествено, но жената е убита от четирима мъже посред нощ, докато съпругът и гледа. Изключително брутална картинка, но той също бива наранен жестоко и дори не може да ходи. Колко опции му остават на човек в подобно положение?

Естествено, това е филм и всичко е възможно. От някъде излиза мъж, които твърди, че само с помощта на един чип, можеш да оправиш всичко и да правиш всичко. Дори можеш да проходиш. Доста интересна концепция, но до колко работи?

Нови филми с по-добри хора?

Определено не и по начина, по който си мислите. Ще видим няколко брутални начина за отмъщение, брутални бойни сцени, където единствената физиономия на човека, ще е ужас и „Как правя това?“. Супер, много от вас може дори да се посмеят. Този чип дори може да говори. Колко е малък, а какви неща може да прави само.

Вижте също – Alita: Battle Angel – Алита: Боен Ангел 2018

Всичко обаче изглежда доста семпло – намира убйците, убива ги и толкова. Не става дума за нещо друго, нещо различно, надграждане дори? Как можахме да забравим и човека, които има пистолет в ръката си – така, да си ги убива!