Нови филми – Unlocked – Отключен 2017 Орландо Блуум

нови филми

 

Скоро не бяхме гледали нови филми с терористични атаки.

Ако точно това ви липсва в киното – ето вашият шанс да го видите отново. Представяме ви трилът с Орландо Блуум, развиващ се в Лондон (поне така чухме), където става дума за терористична атака под формата на вирус. Нищо ново, но просто очакваме малко по-интересни нови филми. Този малко ни се струва като клиширан.

Бягане, измами, замесени хора от високото ниво на системата, какво още може да очакваме в „Отключен“ през 2017?

Все по-объркани нови филми!

Забелязвате ли как когато видите трейлър, той се оказва да е толкова накъсан, толкова неразбран, толкова безсмислен, че направо да се откажете да го гледате? Този треилър е нещо много подобно. Как да разбереш нещо, като гледаш различни части от филма и те нямат никаква връзка с историята? Още повече, когато се пускат и различни хора в този трейлър.Агент на ЦРУ (поне така разбрахме) е изпратена да разследва терорист заподозрян в терористична атака. Оказва се, че всичко е объркано и в разузнаването е проникнато. Как обаче жената се е оказала там, какво прави при този изобщо – не разбираме.

Няма ли да видим нови филми с по-смислени трейлъри?

Опитваме се да ви даваме най-добрата информация, най-добрите филми или поне тези, които имат повечко смисъл в трейлъра. Няма как да знаем кои филм наистина е добър, докато не го видим. Затова такива трейлъри може да очаквате често, пък и като видите как са правени, поне ще знаете да не гледате филмът.

Вижте също – Personal Shopper – Личен купувач 2017

Нови филми с известни актьори не са нищо ново, те са като продължение на кариерата и опит да се изкачат по-високо в стълбицата за награди. Както тази девойка например – нещо ни съмнява, че е точният избор за главна роля. Орландо Блуум също изглежда малко не на място, но той е по-скоро като добрият самарянин.

Ако обаче харесвате актьорите, историята ви допада – тогава изчакайте филмът да излезе на голям екран.