Нови филми – Underworld: Blood Wars – Подземен свят: Кървави войни

нови филми

 

Готови ли сте за още нови филми с върколаци и вампири?

Премиера: 1 декември 2016
Държава: USA
Продукция: Lakeshore Entertainment
В ролите: Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Alicia Vela-Bailey, Charles Dance, Tobias Menzies.

Ако не сме загубили правилно нишката, при последната серия се разбра, че Селен има дете и при това дъщеря. Не че е нещо шокиращо, но по-скоро тя има двойно ДНК, което я прави още по-добра във всяко отношение. Реално погледнато – заплаха за другите два вида.

Нови филми с подобни връзки и създаване на нови чудовища не е имало скоро. Въпросът при този е – кога ще свърши?

Ако не се бъркаме, това е пета част от поредицата Underworld. За феновете на върколаци и вампири, това е най-близката и оригинална интерпретация на историите от колкото други излезли филми.

Вече се заформя и отношение между семейство. Не като нормалното нали, но вече може да се очаква различна роля от всеки актьор. В един момент не се знае кой за кого се бие.Селен също има специална кръв. Само не можем да разберем, защо искат и нейната и тази на дъщеря и да бъдат смесени, за да може да се приеме от други създания? Това явно ще трябва да почакаме да видим в самият филм. Типично за всички нови филми.

Поне ще има доста интересни моменти – ще се ходи до мистичен замък в полярният кръг, ще се придобиват нови сили, но точно тук имаме един въпрос – защо само тя може да ги притежава? Замислете се, че ако всеки на нейното ниво, било то вълк или вампир може да достигне тези способности, защо никой не го е направил?

Вижте също – Power Rangers – Пауър Рейнджърс 2017

Филмът наистина е изпълнен с доста интересни моменти, любопитни обрати и нажежена обстановка. Ще има и нови участници във войната, нови съперници и нови цели. Буквално поставяне на едно ново начало за филмът. Какво ще стане с малкото момиченце обаче?