Нови филми – Trolls – Троловете – 2016 – Джъстин Тимбърлейк

Нови филми

 
[indeed-social-locker sm_list=’fb,’ sm_template=’ism_template_3′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ unlock_type=1 locker_template=4 sm_d_text=’

Сподели
За да прочетеш статията.

‘ ism_overlock=’default’ ]

Нови филми или следващият хит за годината? Сега ще разберем.
Спомняте ли си онези грозни, голи играчки с дълга коса,когато бяхте малки? Явно някой е решил да направи филм за тях. Определено изглежда уникален въпреки смешните играчки, които всички помним.

[sgmb id=“1″]

Ако трябва да сме честни, всички нови филми си приличат малко или много. Този много ни напомня на Angry Birds. Имаме един ядосан типаж, които трябва да спаси цяло село от някакъв друг грозен типаж. За тези, които се интересуват, какво беше това чудовище – и ние не знаем. Прилича на някакъв голям трол, но явно малките тролчета имат други виждания за него.
Тук започваме да смесваме нови филми с Смърфовете, защото там един голям магьосник преследваше малки, сини човечета. До тук само успяхме да вместим два филма в един нов. Доста жалко. Ние от нови филми, винаги сме обичали различното, новото, нещото което да ни изненада и да ни държи пълни с емоция през целият филм.

Вижте също – Moana – Моана 2016 Първи трейлър

Още нищо не е приключило обаче. Все още има надежда. Царицата на троловете и нейният сърдит приятел се отправят на пътешествие да спасяват своите близки и приятели. Не се знае обаче, дали не го е избрала по случайност или някакви други обстоятелства са виновни за този избор. Нови филми, трябва да почакаме за да разберем.
Ако искате да впишем и трети филм в този, то тогава това би било Шрек, които иронично е създаден от същите създатели на този. Съвпадение?
По своят път, малките тролчета срещат всякакви създания на природата, които много приличат и на тях. Няма пълно приключение без няколко шантави характера във всички нови филми.

Наистина, въпреки приликата вече с три филма, този нов филм изглежда да е доста интересен, занимателен и луд. Царицата на троловете изглежда много шантава, точно като малко дете, макар да е царица. Определено този филм, може да се превърне в едно забавление за малки и големи.

[sgmb id=“1″]

[/indeed-social-locker]