Нови филми – Tragedy Girls – Момичета трагедия – 2017

нови филми

 

Нови филми с напълно нови причини да убиеш някой?

Ако до сега сте си мислили, че сте гледали най-малоумната причина да убиеш някой – то нищо още не сте видели. Виждали сте пари, оръжия, жени, коли, дори куче, но какво ще кажете, ако някой убие човек, дори няколко, само и само да получи популярност в социалните мрежи? Изключително откачен сюжет, определено, но ето че подобен филм се задава по филмовите салони и трябва да го видим.

Нови филми с нови откачалки.

Е, не може постоянно да гледаме едни и същи откачени по тези нови филми. Трябва да има нещо различно, нещо ново, като тези две момичета например. Още в началото на трейлъра ви прави впечатление, че те сякаш се будят с мисълта – кои ще ми сподели публикацията? Чак да ги съжалиш, колко елементарен е живота им. Та, двете момичета попадат на популярно момче, което има достатъчно последователи, че да сподели тяхна информация. Това обаче няма да стане и момчето бива убито с нож.

Вижте също – Boo 2! A Madea Halloween – Боо 2! Хелоинът на Мадеа

Точно този момент тук не можем да разберем – как правят връзката с убитите жертви и сайтът си? Предричат кои ще бъде убит? Качват информация за убитите, които между другото са убити по доста брутален и дори комичен начин. Разбираме идеята им, че го правят за популярност, но как всичко се свързва с тях? Какво друго видяхме в трейлъра? В крайна сметка, поне към края на трейлъра, някой започва да прави връзка с тях, дори медиите започват да ги разпитват, като на тях не изглежда да им прави голямо впечатление. За тях ги интересува само колко последователи, ще могат да съберат и колко хора ще се интересуват от тях. Това ли е най-важното нещо? За това ли си струва да живееш? Не че ги караме да се самоубият, но има много по-интересни неща от това.