Нови филми – Toxic Shark – Токсична акула 2017 Ужас

нови филми токсична акула

 

Готови ли сте за нови филми и малко акули?

Трябва да ви го признаем – наистина става дума само за една акула. Целият филм е фокусиран само върху тази една акула, която освен, че е огромна, а и токсична. Ако се замислите логично, това не е толкова нереално. Изливаме толкова отпадъци в морето, че нищо чудно утре октопода да ни проговори. Какво обаче е изяла тази акула и какво смята да изяде, ще видите в следващият филм.

Нови филми с нисък бюджет?

Дали ние ви показваме само тези заглавия, дали пък те не станаха прекалено много – не знаем. Дори акулата изглежда прекалено фалшива. Историята обаче е интересна. На брега на курортно селце (не ни стана ясно от трейлъра къде) се завихря ужасяваща гледка. Акула напада плажуващите, ухапвания и инфекции са първата вълна, но чакайте да видите какво става после. Хората, ухапани от акулата дори се превръщат в демонични зомбита. Не само зомбита, но и демонични. Ако сте гледали филми със зомбита, ще знаете, че обикновено те не говорят, но тези тук дори повтарят думите.

Вижте също – Keep Watching – Продължавай да гледаш 2017

Момент, става още по-интересно! Не че в много нови филми се заформя така, но тук акулата явно има и допълнителни способности. Като възможността да доплува до брега и да изяде една ездачка на кон. Тя дори не е близо до водата! Нисък бюджет на филма, но определено брутална история. Как човек да не отдели време и да гледа подобни нови филми? Поне актьорите винаги са различни и интересни. Така или иначе, кой ще иска да участва в подобен филм?