Нови филми – Thor: Ragnarok – Тор: Рагнарок 2017

Тор нови филми

 

Има ли готови за епични нови филми?

Само ние май не сме правили ревю на филмът. Все пак, по-добре късно от колкото никога. Да видим и ние за какво става дума в това заглавие. Нека да започнем с това, колко епични сцени има. Реално, всяка сцена беше нещо епично, разрушително, пагубно и каквото друго се сетите.

Като знаем всички нови филми обаче, голяма част от тези сцени ние няма да видим в самият филм! Винаги така се получава, затова не очаквайте да видите всичко във филмът. Последните заглавия които излизат, винаги се оказват доста по-опростени от трейлъра.

Нови филми – нови традиции?

Може би, кои знае. Тор, Хълк, Локи и тази мацка в броня, ще се изправят пред не кои да е,а древно зло – богинята на смъртта. Тя така и не си каза името, затова не се опитвайте да го налучкате. В гръцката митология, там е Бог, а не богиня, но това е друга история. Жената е дошла да вземе каквото и се полага или просто да разруши Рагнарок. Вече въпросите започват да преливат – защо е дошла, от къде е дошла, какво иска, къде е била, какво смята да прави, каква магия ползва. Това са въпросите само за богинята, а какво е това момиче в бронята? Да не е новата любима на Тор? Да не е някой високопоставен войн от войската на Рагнарок, които се присъединява в битката със злото?

Вижте също – Bright – Светло – 2017 Netflix movie

Така е когато имаме толкова елементарни трейлъри. Нови филми или не, ще получим отговорите когато филмът излезе на големия екран – Трети ноември. Филмът изглежда интересен. Не казваме, че е нещо различно, ново, уникално или нещо подобно, но историята, ефектите и героите допринасят за интереса на филмът. За нас не би бил първи избор, но кои знае, на вас може и да ви хареса.