Нови филми – The Shallows – Плитчините 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Липсва ли ви този жанр нови филми? Оу, да. Онези ужаси, които са толкова нереални и измислени, че чак ви карат да се откажете от почивка на Бахамите, защото имало акули.

Глупостите настрана, нека да видим, какво да очакваме в този филм.
Доста минималистичен трейлър за нови филми. Видяхме само главната героиня и акула и малко вода.
Момичето отива да сърфира в океана, не в интернет, както в много нови филми и по някакво съвпадение, се появява акула, която е гладна.
Ако не сте изучавали морските създания, не сте ли се замисляли, акулите изобщо отиват ли толкова плитко, че да изядат някой?

В този случай, явно го правят, понеже тази дори я приклещва на малък остров, но нито знаем къде е острова, дали момичето е само – нищо. Това си е само една акула, която или наранява крака на момичето, защото на клипа, не виждаме много ясно, дали е откъснат или не.

Вижте също – Queen of Spades The Dark Rite 2016

Доста кратък трейлър, доста празен, нетипичен за много нови филми, но явно, ще трябва да се задоволим с няколко догадки. Може пък да има съпруг или акулата да е приклещила и някой друг на подобен остров, да си ги събира като трофей. Дали акулата няма да има помощ от други като нея, наистина единственото, което можем да направим е само да гадаем какво би се случило в подобен филм.

В началото ви попитахме, дали ви липсват, понеже много отдавна не се правят качествени продукции от този тип нови филми. Просто ужас, без големи връзки и развръзки, дори понякога принцът спасява принцесата. Нещо от сорта на старата школа от около 2000 година. Колко от вас са гледали подобни такива и дори са се смели на тях? Няма ли да ви е малко забавно, да видите завръщането на нови филми от този тип?

Споделете публикацията във фейсбук и не забравяйте да се абонирате за нашият бюлетин.

[sgmb id=“1″]