Нови филми – The Secret Scripture – Тайният Код – 2017

нови филми 2017

 

Още нови филми за Втората световна война?

Добре, на някой хора може и да им е писнало от подобни филми, но трябва да си припомните, че е Световна и в нея са участвали милиони хора. Милиони хора означава милиони съдби и начини да промениш света. Колко от тях обаче са били лични истории и колко от тях са били уникални? В този филм например, ще видим нещо, което много хора може би са си мислили, но никога не са виждали или чували.

Нови филми за истории от войните!

Като в някоя приказка малко се случва така, че пилот е свален на вражеска територия и красиво момиче го намира. Веднага си задаваме въпроса – ама как си говорят двамата? На трейлъра на филма долу се вижда, че те дори не обелват дума. Изглеждат приятелски настроени, дори може да се каже влюбени, но нито една дума не минава през тях. Да приютиш враг вкъщи не е концепция от вчера, но да имаш дете от него е нещо ново. Жената забременява, но явно има проблеми с местния отец, които сякаш я харесва и се опитва всячески да и се докаже.

Вижте също – The Commuter – Комуникаторът – 2018 Трилър

Ама той е поп, как става това? Ами, нови филми – нови закони. Не съм аз поп за да кажа кое е позволено и кое не! Следват много вражди в селото, много проблеми, счупени носове и прочее. Ще си кажете – ама това ли е всичко, много постно? – Не, не е . Това е разказ, които е разшифрован от дневника на умиращата майка. В него тя е описала своите спомени, но ги е закодирала. Така идва и името на филмът. Определено нещо интересно и различно от други нови филми свързани със световните войни. Дали ще го видим в родните кино салони не се знае, но си заслужава да се проучи, ако имате интерес към този откъс от човешката история.