Нови филми – The Nut Job 2: Nutty by Nature – Ядкена работа 2

нови филми

 

На това се казва нови филми от никъде. Дори не знаехме, че ще има продължение, а то е вече толкова близо.

Има голям шанс, дори да не знаете кои е първият филм. Той не беше събрал голяма публика или интерес, но определено беше много интересен. Този дори не изглежда да остава по-назад. Има история, има герой и дори някой неща, които са прекалено шантави.

Точно такива нови филми ни трябват!

Които да те накарат да се отделиш от ежедневието, да се огледаш наоколо, да помислиш за околната среда, но ако околната среда изглежда като тази банда любители на фъстъци, то тогава трябва да внимаваме.

За тези от вас, които не са гледали първият филм, ще включим линк към трейлъра.

За какво става дума в нови филми обаче?

След като са намерили начин да влязат в магазина за ядки и да ядът колкото могат, дружинката вече си мисли, че всичко е наред и няма нищо лошо да им се случи. Да, обаче как да предвидиш, че магазин за фъстъци може да избухне? След като всичко е опожарено, всички разчитат на лилавата катерица Сърли да ги спаси. Когато има фъстъци има и кураж.

Решават, че паркът пред магазина е перфектното място за новото им убежище и ще трябва да воюват за него. Срещу какво или кого? Алчен предприемач, решил да направи парка в увеселителен. Ами домовете на всички животни които са там? На това ли ни учат в тези нови филми?

Вижте също – Despicable Me 3 – Аз проклетникът 3 2017

Естествено, че не! Ще видите как една банда гризачи може да съсипе плановете на всеки, дори катерицата да е лилава. Когато става въпрос за ядките и домовете, няма значение какъв цвят си, важното е да участваш. Дори шантавото куче още се мотае с тях.

Разбити багери, завоювани нови земи, обаче нещо ни се губи главният въпрос – къде са ядките? Всичко се прави за да си намерят по-добро място, нали? А от къде ще вземат ядки?