Нови филми – The Mummy – Мумията 2017 Том Круз

нови филми

 

Точно такива нови филми искаме за 2017!

Нещо, диво, откачено, нещо което не сме виждали скоро на екрана. Какво по-любимо от това да видим някоя древна сила на някоя мумия? Това може да ви върне и назад към годините на Индиана Джоунс.

Вярно е, с толкова много нови филми, все трябва да има нещо преплетено с нотка на носталгия и съвременни кино ефекти. Дали това няма да е заглавието?

Ако не сте запознати в началото на новата година всички нови филми са като поставящи летвата за тези, които са след тях.

Към какво трябва да се целят и какво да задминат. Но стига с тази тема, нека да направим анализа на филма.

Самолет, саркофаг, шепа войници, Том Круз и някоя библиотекарка. Всички показатели да се досетим, че тук ще става нещо. Естествено, то става! Започваме с масирана атака от ято птици които или защитават нещо или са объркали въздушната магистрала.
Нападението на птици наистина е странно, но този саркофаг е още по-странен. Забележете изражението на лицето. Във всички филми, дори и истинските саркофази винаги са имали спокойно лице, а не крещящо от ужас. Дори саркофага изглежда направен от метал.

Нови филми, нови трикове дори от Египет.

Самолета се разбива, изглежда само момичето се спасява, войниците умират включително Том. Той обаче се буди в един чувал в моргата. Логично, по реда на логиката, падаш със самолет, нямаш голям шанс да оцелееш.

Това което ние предполагаме се е случило, е че сили от саркофага са прехвърлени в него. Виждате после, че той бяга с библиотекарката и успяват да се спасят от всякакви ужаси. Това момиче, което беше представено като кралица, мислим че може да има нещо общо с този саркофаг. Вероятно, ще стане дума за някаква негова любовница, жена или жрица, която го е заточила там.

Вижте също – Iron Danger – Желязна заплаха 2017

Под заглавието на филма беше за нов свят с чудовища. Дали не става дума за някакви мутанти или нещо близко до тях? Определено, ще трябва да чакаме за да видим, но ако това е един от първите нови филми за 2017 година, то това определено е едно силно начало за кино индустрията.