Нови филми – The Lost City of Z – Изгубеният град Z 2017

нови филми

 

Нови филми по истински истории за които не сме чували, ще има и през 2017.

Да, това е следващият филм които е правен по истинска случка, а ние дори не знаем за какво става дума. Вече всеки голям филм започва с тези надписи. Да оставим това на страна и да видим за какво става дума в трейлъра.

Нови филми за откриване на нова земя на планетата Земя?

Да, точно това ви предстои да видите. Малко странно, малко неочаквано, нещо различно и за много хора интересно. Кои не обича приключенията при откриване на нова култура и нещо отдавна изгубено. За съжаление обаче, градът за които става дума дори не се вижда в трейлъра, защото това се предполага да е тиизър.

Не знаем дали става дума за град от злато или изобщо – защо тези двамата са тръгнали по неговите следи.

Трейлъра наистина е малък, но какво може да очаквате за нови филми?

Най-забавното което видяхме беше, че хората от този град са „стандартни“ типажи за всички подобни филми. Изрисувани лица, добре се крият, изкачат от тревата и други подобни. Това ни кара да се замислим, дали това няма да е следващото клиширано заглавие за 2017?

Няма значение от това, защото историята и сюжета ще са нещо различно от всички досегашни филми. Ще е нещо което наистина не е имало в кината от доста време. Приключенските филми стават все по-малко, защото прекалено много от тях се повтарят. Дори „Карибски Пирати“ ще има своето продължение.

Вижте също – Novi filmi – Pup Star – Кучешка звезда 2016 филм

Дори и тиизър, можем да кажем, че виждаме само двама главни участника. Наистина, не се забелязват повече герой във филмът. Това е малко странно, дори за нови филми и техните тиизър трейлъри. В повечето случай, един тиизър трейлър показва много по-малко, а този тук показва повече, но не достатъчно за да е нормален трейлър. Доста объркващо, нали?

Остава само да изчакате до април и сами да видите дали филмът си заслужава.