Нови филми – The LEGO Batman Movie – Лего филмът за Батман 2017

нови филми 2017

Нови филми с жанр „анимация“ отдавна промениха порасналите деца.

Вижте тази анимация например! Правена е с цел да приличат като лего играчки, но отношението им е различно от това в някоя детска анимация. Дали вече нямаме възрастна анимация? Замислете се, че анимацията ви дава възможност за всичко, дори да няма смисъл. Както например, че Робин е син на Батман.

Но стига с недоразбирането, нека да погледнем самият филм.

Доста интересно начало – какво имение има Брус само, така де – Батман. Хвърля се интересен поглед върху бъдещето на прилепа и въпроса „не трябва ли да си обърне малко внимание“? Толкова години борба с организираната престъпност, няма ли да помисли за семейство? Скоро е нямало подобни нови филми дори анимации с такива замисли.

Но дори и Батман има решение на проблема – той е осиновил Робин. Не знаем до колко това е достоверно, но все пак това е анимация. Сега явно е времето Батман да се научи да бъде родител. Ако това ще е цялата тема на филма, определено са избрали нещо много уникално за всички нови филми които ще видим. Замислете се, че дори до сега не сме чували Робин да е осиновяван.

Не всичко е направено анимация и екшън.

Има много комични ситуации, всякакви некоректности спрямо оригиналните филми и още много други. Вие виждали ли сте бат мобила да няма колани? Всичко е странно в този филм. Буквално те кара да се замислиш дали е правен като екшън или като комедия?

 

Вижте също – Leap – Скок – Анимация 2017 Гледай онлайн

След всичкият този анализ, всичко казано и описано можем да кажем – ще изглежда доста интересен филм от колекцията нови филми за 2017. Нещо наистина различно, нещо наистина нестандартно, ако ви е писнало от всички нови филми които очакваме през 2017, то това може да ви разнообрази.

Пък и кога за последно сте гледали лего филм? Те са толкова редки в такива големи размери като история и като събрана публика. Определено ще си заслужава убиването на време.