Нови филми – The Hitman’s Bodyguard – Бодигард на убиец 2017

нови филми 2017

Значи, не знаем какво става с тези нови филми, но просто преливат от ирония!

Ако първо сте погледнали трейлъра и после четете това, забелязахте ли как нищо не се разбира? Коли хвърчат нагоре надолу, тези двамата постоянно викат, удрят се и правят какви ли не откачени неща. Къде е смисъла на филмът и за какво изобщо да го гледаме?Доста нови филми излизат по този начин за съжаление. Нека да видим какво има в този. Раян Рейнолдс и Самюел Джаксън, ще са главните герой, но сякаш някак разместени. Джаксън е този, които ще се представя за наемника, а Раян, ще е неговият бодигард. Чакай малко! Искаш да ми каже, че на наемник му е нужен бодигард?

Да, явно във всички нови филми, трябва да има нещо напълно объркано!

Все пак той е наемник, а не детегледачка, защо му е охрана? За съжаление обаче, не можем да ви дадем отговор на този въпрос. Явно продуцентите освен, че са решили да направят изключително шантав трейлър, а при това са измислили и този наемник, които дори не се пази. Видяхте ли сцената със скачането от сграда? Уникално нали?

Ако сте гледали последният Hitman, които излезе по кината, ще видите колко по-сериозен беше там, а тук само вика и псува. Доста странен избор за сценарии. Все пак Холивуд трябва да ни забавлява, но в последно време всички нови филми, които излизат от тази част на света започват да се превръщат в доста плоски истории.

Вижте също – Baby Driver – Шофьорът Бейби 2017

Много рядко вече се намира нещо ново, нещо оригинално, нещо интересно за различните възрасти и желания на потребителите. Все пак нищо не се знае, може и да се окаже добър филмът, зависи дали сте любители на писъци и смешни екшън сцени. Ще се радваме да видим коментар за филма от вас. В долната част има място за коментари – използвайте го. Споделете какво мислите или само ние си внушаваме тук.