Нови филми – The Happytime Murders – 2018

нови филми

 

Нови филми с порастнали кукли.

Много от вас вероятно помнят шоуто Улица Сезам. Някой от нас дори са израстнали с това. Е, децата порастват, шоуто вече не е интересно за никого, какво да правят куклите тогава? Защо не направят нови филми за порастналите деца? Така де, така и така не се гледа от деца, защо вече да е за деца? Идеята е интересна, след като имаше няколко филма за мъпетите, кои успешен, кои не.

Вижте също – Show Dogs – Кучета за изложба

Какво пък толкова може да има в един филм за кукли? Ами, погледнете трейлъра и преценете сами, дали това е изцяло филм с кукли или пълна шантава история.

Нови филми с убийства на кукли?

Точно това ви чака зад трейлъра. Някой убива куклите и е време полицията да се включи в разследването. Какво може да намери тя, след като трябва да се внедри в група на кукли? Ще е доста откачен филм, само да излезе. Очакват ни щури сцени, предложения от изпаднали кукли и изобщо, филм, които няма нищо общо с детското.

Всички вече са порастнали и всеки трябва да оцелява някак. Какво пък им трябва на куклите? С какво се хранят и как препитават? Може и да разберем в този филм.