Нови филми – The Guardian Brothers – Братята пазители 2017

нови филми

 

Готови ли сте за още интересни нови филми?

Казахме ви, че тази Коледа, ще има какво да гледате с децата. Пък и да ги гледате сами – какво ви спира? Какво точно обаче ви предлагаме в този трейлър? Двама братя от китайската митология (до колко са реални обаче), които са се борили със злото за спасяването на земята. Общо взето, китайците имат изключително много подобни истории, но какво може да направи тази различна?

Нови филми с нов фокус към митологията и боговете.

Още по-странното е, че става дума за анимация. Преди имаше подобен филм, но се отнасяше за боговете на Олимп. Ако човеците започнат да губят вяра в боговете си или да не ги почитат повече, тези богове умират. Дори да ви се струва малко фантастика – има логика. Точно това ще видим и тук. Двамата братя забравени от векове от хората, които гледат повече в телефоните си от колкото някъде другаде. Древно зло обаче се надига, хората трябва отново да повярват в двамата братя, за да ги спасят.

Вижте също – Early Man – Ранният човек – Анимация, 2017

Тези двамата обаче не са умрели. Те сякаш си живеят спокойно в техният свят (интересно за нови филми). Дори хората да се се отказали от тях, те очевидно нямат проблем с това. Спокойно живеят и ако видят фенери, които значат, че хората още ги почитат се радват. Когато обаче трябва да спасят света, те изглеждат толкова изгубени и сякаш, ще учат всичко отново. Толкова ли е сложно отново да се превърнеш в герой? Какво древно зло се надига, какво търси и от къде е дошло? Това са очевидни въпроси, на които ще получим отговор само когато видим целият филм.