Нови филми – The Greatest Showman – Най-великият шоумен 2018

нови филми 2018

 

Нови филми от зората на модерното?

Малко объркващо, но това което искаме да кажем е, че ще видим нови филми, които са по времето, когато всичко е било откривано – летенето, автомобилите, малките домашни уреди и принадлежности и прочее и прочее. В този филм обаче, няма да има комбинация от всичко това в два часа. Тук ще видим създаването на цирка, идеята, начина на събиране на хора и принципът на които работи той. Някога замисляли ли сте се как е бил основан първият цирк?

Още нови филми с Върколакът?

Не, само актьорът е тук. Това което ще видим всъщност, е един баща на две момичета и красива жена, които трябва да се изхранват. Бащата остава без работа, след като работното му място фалира (на банка прилича). Естествено, това е трейлър и от клипа които ще видите долу няма да разберем, как точно му дойде идеята за това, ще трябва да изчакаме целият филм. Добре, сцената с въртящият се цилиндър наистина изглежда да е ключовата, но какво общо има един цирк, всичките хора и представления в него с един цилиндър около свещ? Цилиндъра е ключовият момент и началният за създаването на камерата, но къде е връзката между двете? Добре, нека продължим нататък.

Вижте също – Blind – Сляп 2017 – Драма, Алек Болдуин, Деми Моор

Бащата развива идеята си, намира хора, събира трупа и от трейлъра се вижда, как започва да обикаля и изнася представления, хората се радват, аплодират, но не всичко е мед и рози. Всяко начало е трудно (освен на този шоумен може би) и винаги има спънки по пътя. До някъде в трейлъра ги няма, но после ще видите един натъртен артист, плачещи момичета и запустяла къща. Някаква голяма трагедия е сполетяла шоуменът, ще е интересно да разберем какво точно. Завист на други джентълмени, банкрут, изпочупените кости на акробатите от трупата? Варианти много, но ще видим всичко това когато филмът излезе по кината.