Нови филми – The Girl with All the Gifts 2016

нови филми

 

Ако искате още нови филми със зомбита, това е нашето предложение. Следващият филм за зомбита обаче, може да се окаже по-различен от колкото си мислите.

[sgmb id=“1″]

Най-накрая, нови филми, които имат малко повече смисъл от очакваното. Тук ще видим нещо различно и интересно, което сякаш не е излизало до сега на екрана. В началото може много да се объркате, но ще ви разясним всичко.
Тези деца, колкото и да ви изглеждат нормални и спокойни, са зомбита. Много странно изглеждат за такива, нямат подути очи и счупени ръце и прочие, но не можете да очаквате от всеки филм, всичко да е едно и също. Тези деца се държат в това военно помещение с някаква цел, която ние още не знаем, но само едно от тях има шанс да се спаси.
Вижте също – Bleed for This – Кърви за това 2016

В много нови филми се показва прекалено малко от самият филм, като и тук не е изключение. Изведнъж базата бива нападната от голямо количество зомбита, които естествено искат да изядат хората. Впечатление прави факта, че до сега са удържали зомбитата, какво се е случило сега, че да ги изпуснат? Дали е цифрата, дали е силата, ще разберем като видим целият филм.
Това малко момиче обаче, някак си влияе на клетките или на молекулярното ниво на вируса (не сме сигурни дали е вирус. С толкова много нови филми за зомбита е трудно да разбереш) и някак си не е засегната. Учените естествено искат да я използват за лек, но дали ще имат шанс или тя вече е прекалено подивяла, не се знае.

Жената която се застъпва за нея има вяра в нейните способности, така че е само въпрос на време да се разбере, дали от момичето, ще може да се направи противоотрова или вече е прекалено късно.

Нови филми с неочакван край и дори неясен, ще има още много, но вие трябва да почакате за да им се насладите.

[sgmb id=“1″]