Нови филми – The Foreigner – Чужденецът 2017 – Джеки Чан.

нови филми 2017

 

Мислихте си, че няма да има нови филми с Джеки Чан?

Да, ама не, че дори и ще е екшън. Взривове, убийства, не толкова комични каскади, но все пак, ще видим нещо подобно. Филмът, ще е много повече за историята, от колкото за откачените маневри на този човек. Вече е и стар, не може да скача и да се провира в малките дупки толкова много както преди.

Нови филми със старите кучета?

Не че имаме нещо против актьора, дори напротив, но просто знаем, че няма да видим смешните бойни сцени както в предишните му филми. Жалко, но факт. Нека да се фокусираме върху това, което имаме в момента. Актьорът е баща, които води дъщеря си на училище или някъде в някакво кафе, не се разбира точно, но веднага след като тя влиза там, то избухва. Всичко е опожарено и в пламъци, а неговата дъщеря е мъртва. Всеки би изпаднал в ярост, нали? Да, но не и нашият любимец. Той най-спокойно започва да търси хора от министерството, които да му кажат имената на терористите. Защо веднага започва да търси имената, а не нещо от сорта на организация или изпускане на газ? Веднага, ще ви кажем защо – защото той вече подозира някой.

Вижте също – First Kill – Първо убийство – Брус Уилис, Екшън.

Виждате колко е упорит и решен да намери виновниците за смъртта на дъщеря му. Дни в министерството, чакане, търсене и продължаване на цялата процедура, докато самото министерство не се обръща срещу него, а той да ги подозира. Такива нови филми наистина са вече рядкост. Как изобщо ще ти мине през ума, че министерството е бомбардирало кафе? Явно трябва да видим филмът, преди това да ни стане ясно. Вие как мислите? Какви биха били причините за подобно деяние и дали Джаки, ще получи своите отговори? Вижте филмът за да разберете.

Не забравяйте и да споделяте публикацията.