Нови филми – The Edge of Seventeen – На ръба на 17

нови филми

Нови филми с деца на по 16-17 скоро не е имало, но това е на път да се промени. Ще видите откачена комедия или драма, дори не знаем как да го опишем, която ще ви покаже новата младеж.

Вижте също – La La Land – Ла Ла Земя 2016

Когато говорим за нови филми, винаги си мислим, че ще видим нещо ново, нещо уникално, нещо невиждано до сега. Понякога е така, понякога просто гледаме преправена стара версия. Дали този филм е такъв, ще ни кажете вие.

Момиче на около 17 (не разбираме, дали е на 16 или 17) вече си личи как я е страх от живота, които я очаква. Вече идват проблемите с гаджета, какво ще прави след училище и още много други. Сигурно ви се струва познато, но както в самият филм е казано, че има два типа хора, тук е много силно акцентирано върху това качество.
Момичето има по-голям брат. Той е готин, известен с яко тяло и всички момичета му се лепят. Тя е толкова ниско в обществото, че има само една приятелка, която и е от детството. Нормално, такива случай има много в нови филми.
Номерът тук обаче е много различен. Ако си мислехте, че до тук ще гледате филм с едно ядосано 17 годишно момиче – грешите! Най-страшният момент за момичето идва, когато сварва най-добрата си приятелка с брат си. Всеки би реагирал като нея в същата ситуация. Между най-добрите приятели има скрит кодекс, които не позволява да се използват сексуални отношения между близки и приятели. Това е просто затворен, приятелки кръг.

До тук нещата изглеждат доста сериозни, но когато добавим и учителят, които изглежда доста особено, понеже и той е същата откачалка, започваме да си задаваме въпроса – каква е неговата роля?

 

[sgmb id=“1″]

В целият трейлър, не видяхме да има някаква видима развръзка за момичето – да намери приятел или да промени целият си начин на живот. Макар че, този купон на които отива, изглежда доста съмнителен.

За много нови филми, това е нормално и ще трябва да изчакаме да го видим на големият екран, преди да кажем нещо повече.