Нови филми – The Duel – Дуелът 2016

The Duel нови филми

 

Ето ги и следващите каубой за нови филми. Този път, ще се впуснем в приключение за отмъщение и зарастване на стари рани. Кръв ще се лее, отмъщение ще има но за какво?

[sgmb id=“1″]

Виждали сте уестърни и преди, но сега разликата във всеки един от тях е ефектите. Те издигнаха киното до нови висини и вероятно това ще е един филм изпълнен с много ефекти и интересен сюжет.
Това за което става дума, е син на убит баща, но убит не от кои да е, а от свещеник или дори наместник на Бог. Самоиздигнал се очевидно, но както при всички останали нови филми и тук още нищо не знаем за цялата история.
Вижте също –Novi filmi – Approaching the Unknown 2016

Оказва се, че мъжът тръгнал да търси възмездие е и тексасткият шериф. Какво по-добро от това да си шерифът и да си тръгнал на лов, дори по заповед на кмета? Дори не отива сам, а с цяла група, както във всички нови филми, вече никой не ходи сам. Всеки е със своят отбор и готов за бой, дори във филм със сюжет от толкова години назад.

Ако обаче обърнете повече внимание на трейлъра, ще видите, че голяма част от историята се казва – имате шериф, които е тръгнал да отмъщава за убитият си баща и явно успява, след като към краят виждаме как се стреля по някого от упор. В колко нови филми може да видите това? Но не винаги си мислете, че това е хубаво нещо. Може да е кофти предпоставка за филм с глупава история и глупаво изпълнение, щом ви казват всичко още в първият трейлър. Всичко естествено отново се свежда до това, да отидете и да видите филмът сами.

Дали наистина ще успее да отмъсти и да възстанови редът в това село, покровителствано от този човек или изстрелът, които видяхме ще е с халосни?
[sgmb id=“1″]