Нови филми – The Dressmaker – Шивачката 2016

Колко още нови филми, ще гледаме за миналият век?

Поредното филмово творение идва от преди 40-50 може би и повече години. Не че има нещо лошо, просто малко взе да става много това.
Филмът от друга страна изглежда да е доста уникален и интересен. Това не е римейк на някой стар филм, но мислим, че става дума за живота на Диор. Поне така чухме в една от сцените, че главната героиня бива назована по име. Това са само слухове, нека да видим за какво става дума във филмът.

нови филми за 2016

Вижте също – My Blind Brother – Моят сляп брат 2016

Още когато Америка е в разцвета си и има места, където думата „село“ е силно казана, се завръща една дама. Нови филми или не, няма да разберем още защо е заминала, но явно е било внезапно, след като всички я помнят и се питат къде е била. Тази дама явно е работила за известни шивашки ателиета, след като може да се справя толкова добре с кройката. Защо обаче се е върнала?

Няма нови филми, които да ви кажат в трейлъра, ще почакате.

Завръща се в родното си село, където е пълна пустиня, след като всички изглеждат толкова западнали. Тя решава обаче да им покаже светлата страна на дрехите и да започне бизнес (поне така изглежда). Този бизнес започва с „преработката“ на няколко момичета. Да им покаже, че красотата може да се справя много добре с различните човешки несъвършенства и да контролира мъжете.

Момичето явно е имало своите проблеми в селото, след като всички я гледат с такива очи.

Определено интересен филм, нещо ново за разлика от много други нови филми. Защо наистина обаче се е върнала? Да отмъщава? Да свърши нещо от нейното минало или просто са я изгонили от предишната и работа?

Ще трябва да изчакате появата на филмът за да разберете, но наистина може да се замислите, дали не става дума за живота на някой известен моден дизайнер.