Нови филми – The Boss Baby – Шефът бебе 2017

нови филми

 

От толкова време не ви бяхме показвали нови филми от анимацията.

 

Време е да разчупим леда с този уникално чудат филм – The Boss Baby. Доста странна история, нещо наистина различно и много малко виждано в киното и в други нови филми.
Имаш си семейство, всичко наред, щастливи сте и изведнъж вашите решават да ти доведат братче. Очевидно бебето е доведено, защото майката не може да скрие новината за бебе цели 9 месеца.

Това по-скоро напомня за някой филми с животни, когато ненадейно доведат друг любимец, а не бебе.

Добре де ама нещо много странно изглежда това бебе!

Не ни трябват нови филми за да разберем, че родителите по някога не виждат очевидното.

Та бебето носи костюм! Кое бебе носи костюм? Точно това е въпросът и на малкото момче. Определено е на ясно, че има нещо гнило. Защо му е на бебе да носи костюм и да се вижда, че командва толкова много? Определено доста интересна история се образува.
Точно такива нови филми ни трябват – развеселяващи, нещо ново, нещо интересно, нещо различно. А не само да гледате римейкове на стари филми!

Една вечер обаче, момчето наистина хваща бебето да говори по телефона като пораснал човек или поне да се държи така. Кодови имена, мъжки ластици за чорапи, какво става тук?

Вижте също – Trolls – Троловете – 2016 – Джъстин Тимбърлейк
Само ние ли забелязахме, че телефона беше прекалено като играчка? Дали не е агент под прикритие? Коя агенция използва недорасли бебета за тази цел?

Бебето има часовник и куфарче? Защо му е на бебе часовник и куфарче и дори пачка с пари? Този филм е прекалено ненормален за сам човек. Задължително препоръчваме гледането с някого за пълно удоволствие.

Трейлъра показва само докато бебето бива разкрито, но нищо повече. Не се знае какво става нататък и какво може да се случи, след като момчето е разбрало. Най-вероятно ще каже на родителите си, те няма да му повярват в началото и прочее, но нищо не се знае. Може да ни очаква изненада.