Нови филми – The Book of Henry – Книгата на Хенри 2017

нови филми 2017 трейлър

 

Вероятно това ще е един от многото объркани нови филми през 2017.

Да, гледате трейлъра до един момент и в следващият се учудвате, какво се случва. В началото говорим за момче, което е толкова напред с нещата, толкова израснал на мисли и ум и изобщо – учудва всички около себе си. Майка му е просто очарована от уменията му и изглежда, че дори няма да може да живее без него. Той се справя със сметките, грижи се за брат си, учудващо как няма кола.

Това дете е само на 11 години, а прави толкова много неща. Очаквахте нещо от сорта на лекари или някакви научни експерименти? Не, ще получите нещо далеч по-странно – съседското момиче.

Някой нови филми просто няма как да се променят.

Това е факт. Ако няма момиче, то много нови филми биха били просто безсмислени. Тук обаче говорим за 11 годишни и момичето изобщо не е това за което си мислите. Изглежда симпатична, но някак си страни от останалите. Когато се опиташ да говориш с нея, тя просто се надява да се махнеш по-бързо. Според момчето Хенри, тя е тормозена от баща си, а на такова дете е трудно да не се повярва. Доведен баща. Доста объркана ситуация в семейството се запомня, но Хенри е на път да помогне на момичето.

Вижте също – Isolation – Изолация – Трилър 2017 Tricia Helfer

В тези нови филми, героят ако не е под 18, той просто не е герой! Не че имаме проблем с това, просто е някак странно. Историята е доста добре замислена, това го признаваме, нещо напълно неочаквано и завъртяно, че едва ли ще скучаете с този филм. Това е всичко, което можем да ви кажем за филмът. Все пак говорим само за един трейлър и не можем да разберем всичко от него. Дали момчето, ще може да помогне на момичето, дали ще се целунат, но накрая зададохте ли си един въпрос? От къде майката се сдоби с този снайпер? Дали от онзи оръжеен магазин?